Liniepavillonen

Liniepavillonen ligger på havnen i Juelsminde med udsigt udover vandet, hos os laver vi ærlig dansk mad af de bedste råvare. Alt bliver lavet fra bunden og med kærlighed samt respekt. Lige fra bearnaisen, de ristede løg og til brødet der kommer under stjerneskudet.

Vi sætter en stor ære i at levere en god helhedsoplevelse der starter, fra du træder ind af døren. Hos os bestræber vi os på at du føler dig hjemme!
Da æstetik er utrolig vigtig for os, vil du opleve at de klassiske retter du kender, måske er præsenteret anderledes end du er vant til.
På Liniepavillonen kan du se frem til blandt andet stjerneskud - bøf bearnaise - bøfsandwich med vores signatur sauce og selvfølgelig det danske smørrebrød.

Selskaber i vores skønne omgivelser er naturligvis også en mulighed og vi giver dig muligheden for, i samarbejde med os, at skræddersy en menu der passer til netop dit arrangement.

Vi er to brødre med en fælles passion for mad og vi ser frem til at give dig en oplevelse i vores lækre omgivelser på havnen. 

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitJuelsminde turist@visitjuelsminde.dk
 

Kontakt

Adresse

Strandvejen 26
7130 Juelsminde

Telefon

+45 7569 3099

Fakta

  • Køkken

    • Fisk og skaldyr
    • Dansk

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.009737
Latitude : 55.716386