Afslapningsområde med sofa i tøjbutikken Sjørs i Juelsminde

Sjørs

Foto: Sjørs
Aktiviteter
Shopping
På havnen i Juelsminde bliver du budt indenfor i en verden af lækker mode, brugskunst og delikatesser. I denne flotte butik ved vandkanten finder du alle de gode brands til både mænd og kvinder.
Adresse

Havnegade 10

7130 Juelsminde

Kontakt

E-mail:sjoers@mail.dk

Mobil:+45 75 62 35 30

Website

Hjemmeside

Når garderoben skal fornyes

Hos Sjørs kan du blive klædt på fra inderst til yderst med de nyeste modeller af de moderne brands. Byens største tøjbutik har afdelinger med både herretøj og dametøj. Uanset om du er på udkig efter tøj til hverdag eller fest, så finder du det her. 

Butikkens venlige personale er klar til at servicere dig med stor erfaring og faglig ekspertise. Som kunde er du garanteret et godt øje for kvalitet og gode råd om personlig stil.

Til kvinder kan du kigge omkring på hylderne for mærker som Tommy Hilfiger, Didriksons, Gant og Holebrook Sweden.

Mænd kan opdatere garderoben med tøj fra brands som Elsk, Selected og Knowledge Cotton Apparel.

Butikken excellerer i en afslappet og maritim tøjstil, som er perfekt til ferie og fritid. 

Meget mere end modetøj

Sjørs er en butik, der emmer af hygge og stemning. Foruden modetøj kan du forkæle dig selv med diverse livsstilsprodukter. Find det produkt du lige står og mangler til indretningen derhjemme eller i sommerhuset  i butikkens udvalg af brugskunst. Eller lad tænderne løbe i vand til Sjørs’ lækre delikatesser of specialvarer fra mærker som Løgismose og Hr Skov.

 

Den bedste placering i Østjylland

Sjørs ligger bogstavelig talt ned til vandkanten ved den travle og stemningsfulde lystbådehavn i Juelsminde. Her er der altid masser af liv i sommerperioden med glade turister, der vil mærke den maritime stemning, ligge og dase på den fine strand eller nyde et godt måltid mad ved et af de mange gode spisesteder. Sjørs ligger lige i hjertet af et af Danmarks mest pulserende sommer-mekkaer og er med til at skabe den stemning, som er så unik i byen.

 

Kvalitet og service siden 1993

Sjørs slog dørene op for første gang helt tilbage i 1993 i centrum af Horsens. I 2015 valgte butikkens dedikerede ejere at flytte adressen til de skønne lokaler i Juelsminde, hvorfra de bruger deres store erfaring til altid at give dig en god oplevelse som kunde med god, venlig og kompetent service.

På Sjørs’ hjemmeside kan du få overblik over åbningstider og se et udvalg af de mange brands som du kan finde i butikken. Butikken har gode åbningstider - også i ferieperioder og weekender. 

Følg også Sjørs på de sociale medier, hvor du kan holde dig orienteret omde sidste nye produkter på hylderne. 

Adresse

Havnegade 10

7130 Juelsminde

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitJuelsminde