Restaurant Færgegården

Restaurant Færgegården på Hotel Juelsminde Strand

Foto: Hotel Juelsminde Strand
Spisesteder
Restauranter
Oplev udsøgt lækkerhed hos Hotel Juelsminde Strands restaurant, der byder på et spændende og varieret menukort. Her er alle velkomne – også hvis du ikke har booket et værelse.  
Adresse

Vejlevej 3

7130 Juelsminde

Kontakt

E-mail:info@jmstrand.dk

Telefon:+45 75 69 00 33

Website

Hjemmeside

Gourmetoplevelser i betagende omgivelser

Restaurant Færgegården ligger idyllisk på Færgegårdsbakken i Juelsminde med udsigt til Juelsmindebugtens blå vand, Tofteskoven og naturlegeparkens liv og aktivitet. Du kan vælge at spise indendørs i de rummelige og indbydende lokaler eller på den store terrasse når vejret er godt. Herfra er udsigten helt formidabel.

 

Kendte retter med et twist

Kokken på Restaurant Færgegården har respekt for det klassiske køkken tilberedt af gode råvarer. Men hun tilfører retterne et twist af elegance, humor og gourmet, der gør det til en helt særlig oplevelse at sidde i de stemningsfulde lokaler. Det faglærte og veluddannede personale møder dig med professionalisme, faglig stolthed og ikke mindst smilende ansigter.

Restaurant Færgegården er et spisested, hvor du kan forvente gourmet og spændende gastronomiske oplevelser. Menukortet er simpelt og præget af velkendte retter, der tilberedes på en anderledes måde, så du får en helt ny smagsoplevelse.

 

Sæsonmenu

Restaurant Færgegården tilbyder månedsmenuer, der er velsammensatte menuer med fokus på sæsonens friske råvarer og kokkens kreativitet. Du kan vælge at få hele menuen med fem retter eller udvælge de retter, som frister mest.

hjemmesiden kan du se den aktuelle sæsonmenu.  Her kan du også få information om kommende arrangementer med kulinarisk indslag.

 

Alle er velkomne

Ingen behov for at oplyse værelsesnummer, når du spiser i restauranten. Du kan sagtens komme ind fra gaden og bliver naturligvis mødt af den samme gode service uanset hvad.

Men derfor kan du jo godt overveje at overnatte på byens hotel. Faciliteterne er gode og placeringen fås ikke meget bedre – tæt på strand, by og havn i en af den jyske østkysts bedste feriebyer.

Når du overnatter hos Hotel Juelsminde Strand, har du også adgang til restaurantens lækre morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet behager.

 

Reserver dit bord

Skal aftensmaden nydes hos Restaurant Færgegården? Kontakt Hotel Juelsminde Strand pr. mail eller telefon for at sikre dig plads.

Adresse

Vejlevej 3

7130 Juelsminde

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitJuelsminde