Løgballe Camping Minigolf sommer

Minigolf ved Løgballe Camping

Foto: Løgballe Camping
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Nyd lidt kvalitetstid med familien og tag en dyst på Løgballe Campings minigolfbane. Placeret i den smukke natur mellem Juelsminde og Vejle er det perfekt til en udflugt.
Adresse

Løgballevej 12

7140 Stouby

Website

Hjemmeside

Familiehygge når det er bedst

Hos Løgballe Camping kan du få timer til at gå med underholdning på den nyere og velholdte minigolfbane. Banen ligger idyllisk placeret i et roligt hjørne af campingpladsen. Minigolfbanen har 15 huller med sjove udfordringer for både børn og voksne.

Banen ligger klos op ad skov og bæk, og du vil føle dig godt afskærmet fra campingpladsens øvrige liv og aktivitet. Buskads og rosenbede er desuden med til at skabe en hyggelig ramme for spillet.

Udstyr lejes ved pladsens information/kiosk, hvor du også har mulighed for at købe is, sodavand eller andre kolde forfriskninger.

 

Alle er velkomne

Du behøver ikke at overnatte på campingpladsen for at få lov til at spille minigolf. Du henvender dig bare i receptionen – så får selvfølgelig den samme gode service.

Men det kan da godt være, at du skulle overveje at blive lidt længere. Der er nemlig rigtig hyggeligt på Løgballe Camping. Og hvis du ikke har campingvogn, er der også råd for det. Du har nemlig mulighed for at leje en af de charmerende og veludstyrede træhytter til priser ned til 300 kroner per nat.

 

Tag også en dukkert i swimmingpoolen

Hvorfor ikke slå to fluer med et smæk og hoppe i swimmingpoolen, når du alligevel er på campingpladsen? Det koster kun 25 per person for gæster (gratis for campister), og på en varm sommerdag er der ikke noget bedre end at ligge og dase ved poolen.

 

Her kan du se aktuelle priser

På Løgballe Campings hjemmeside kan du se aktuelle priser for minigolf. Her kan du også få overblik over stedets faciliteter og åbningstider.

Adresse

Løgballevej 12

7140 Stouby

Facilities

Minigolf

Kiosk

Mulighed for overnatning

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitJuelsminde