Hotel Vejlefjord - Wellness

Hotel Vejlefjord byder på forkælelse for krop og sjæl. Her finder du et kæmpe udvalg af termiske bade, bassiner, saunaer, dampbade og skønne spabehandlinger, der utvivlsomt vil give dig en stemningsfuld og sanselig oplevelse. Tag kæresten eller vennerne med til en dag i afslapningens tegn. 

Sanseoplevelser i De Termiske Bade

I De Termiske Bade bydes du velkommen til en helt unik verden. Bassiner med vand i forskellige temperaturer, brusere, saunaer og dampbade byder på sanseoplevelser og sundhed for krop og sjæl.

Bestil altid tid til dit besøg i badene, så er du sikker på at Hotel Vejlefjord har plads til dig.

Behandlinger bookes på 7682 3380, hvor du kan få råd og vejledning omkring den helt rigtige behandling til dig. Du kan altid finde inspiration på www.hotelvejlefjord.dk/behandlinger og skrive til receptionen på receptionen@vejlefjord.dk.

 

De syv bade

Panorama-badet: Start her med at opvarme din krop. Temperaturen er ca. 32 grader, hvilket er nok til at få dine muskler til at slappe af. I bassinet er der små huler, hvor du kan trække dig tilbage eller nyde panoramavinduernes udsigt til parken. Bliv i bassinet, indtil du er helt afslappet.

Skovbadet: De Termiske Bade er bygget i brynet af bøgeskoven med udsigt over fjorden og parken, så hvad er mere nærliggende end lysten til at komme ud? I dette bassin kan du bevæge dig ud i naturen og stadig blive nede i det 32 grader varme vand. Der er siddepladser i bassinet, så du året rundt kan sidde og nyde fuglefløjt eller stjerneklare aftener. Skovbadet er flertallets favoritbad.

Aroma-badet: I en lille hule finder du Aroma-badet. Vandet er tilsat dufte, som øger det generelle velvære.

Lys-badet: Et bassin med lys i regnbuens farver. Lyset reflekteres fra bassinets bund og brydes af vandets overflade på smukkeste vis. Nyd de forskellige farver og deres påvirkning.

Lyd-badet: Sænk dig ned i Lyd-badet og mærk, hvordan du bliver påvirket af lydene under vandet. De afstressende og styrkende lyde er komponeret af musiker Niels Eje. Læg hovedet helt tilbage, så du får ørerne under vand for rigtig at nyde lydenes afslappende effekt.

Ild-badet: Det varmeste bassin, vi har. Vandet her er ca. 42 grader, og den kraftige varme giver følelsen af, at musklerne langsomt smelter, mens blodcirkulationen øges og gør dig afslappet. De røde vægge forstærker varmens effekt. Bliv i bassinet så længe det er behageligt.

Kombiner Ild- og Isbad for at stimulere blodomløbet, og oplev den mest fantastisk afslappende velvære. Slut af med et dyp i Isbadet.

Is-badet: Væggene er isblå, og vandet er 8 grader koldt. I kombination med Ild- badet virker den store temperaturforskel stærkt stimulerende på din krop. Der sættes skub i kredsløbet, og der transporteres mere iltet blod rundt til kroppens muskler og organer. Der anbefales tre hurtige skift mellem Ild- og Is-bad, men mærk altid efter, hvad der føles godt for dig.

 

Brusere

Sommerregn: Store lune dråber falder fra en højde af fem meter. Det er forfriskende og blidt masserende som regn efter en varm sommerdag. Gå langsomt gennem den otte meter lange granitgang og mærk dråberne overalt på den bare hud. Dråberne bliver reflekteret i regnbuelyset, som skifter mellem rød, violet, blå og grøn.

Mammut-brusere: I to granithuler finder du Mammut-bruserne, som spuler lunt vand ned på din krop fra tre meters højde. Resultatet er en masserende effekt, som løsner for ømme muskler. Hver dyse har sin stråle, så du kommer til at opleve fire forskellige påvirkninger fra bruserne.

 

Saunaer og dampbade

Skovsauna: En gangbro fører ud til et træplateau, hvor du finder den største sauna. Saunaen er bygget på piller over en af Vejlefjords mange naturlige kilder. Uden for saunaen finder du brusere til forfriskende afkøling.

Det er også i Skovsaunaen, at gusmestrene byder på saunagusoplevelser med skønne dufte samt varme og kolde gys, som afspænder din muskulatur og giver en herlig form for velvære i både krop og sind.

Dampbadet: Er opdelt i tre sektioner. Du bevæger dig fra varm til varmere og varmest efterhånden, som du kommer længere ind i badet. Dampen bløder din krop og muskler op. Du kan købe en lækker bodypeeling i Vitalbaren og påføre den i dampbadet med små cirkelbevægelser. Du kan også køle kroppen ved at gnide den med is eller under den kolde bruser. Bodypeelingen skal skylles helt af under bruseren, inden du går videre.

Aroma-sauna: Over for dampbadet ligger aromasaunaen. Her finder du en tør varme, som stiger jo højere du sætter dig op på bænkene.

De oprindelige anvisninger anbefaler, at du bliver ca. 10-15 minutter i varmen, men bliv så længe det føles behageligt, og køl dig derefter ned under koldt vand. Gentages tre gange, således du slutter med en hurtig afkøling.

 

Thalasso Spa

Saltbadet: Glæd dig til at opleve saltvandets fantastiske egenskaber. Du vil hurtigt mærke velværen brede sig i kroppen, når du flyder helt ubesværet og vægtløs i det varme saltvand, som også blødgør huden. Saltprocenten i vandet er ca. 8%, vandtemperatur ca. 34 grader og rumtemperaturen 36 grader.

Saltsauna: Saltdampene gavner lungerne og har en meget effektiv virkning på huden, der bliver blød og får en smuk glød. Bliv i saunaen som er ca. 70 grader varm, så længe det er behageligt og nyd den fantastiske udsigt gennem de store vinduer mod parken.

Solterrasse: På solterrassen kan man tage et koldt skyl under den udendørs bruser, og nyde den friske luft fra fjorden. I sommerhalvåret er der opstillet solsenge på terrassen.

Thalasso Spa er forbundet med De Termiske Bade via en gangbro til solterrassen. Du er velkommen til at skifte mellem badene, dog er det vigtigt, at saltvandet ALTID skylles af efter saltbadet.

 

Spabehandlinger, der forkæler dig

Spaafdelingen byder velkommen til en verden af plejende og terapeutiske spabehandlinger – hvor du er sikret ro til fordybelse. Vælg mellem mange forskellige behandlinger fx

  • Scrub & wrap behandling
  • Kropsbehandling, fx klassisk kropsmassage
  • Ansigtsbehandling
  • 3-i-1 pakke, sammensat af behandlinger, der supplerer hinanden. Derudover tilbyder vi manicure, pedicure og vandterapi.

Se mere om badene, spabehandlinger og spaarrangementer her