Hotel Gudenå - konference

Foto: VisitJuelsminde
Møder og konferencer
Venues
Adresse

Vongevej 41

7160 Tørring

Website

Hjemmeside

Kursus og kursuscenter for virksomheder​

Giv dine gæster, kunder og øvrige forretningsforbindelser en god oplevelse på Hotel Gudenå. Her kan de bo og spise godt, når din virksomhed skal afholde kurser, konferencer eller firmafest for de ansatte.

Kursuscenter i flotte rammer

Hotel Gudenå er dit oplagte valg til konferencer, møder, kursus for ansatte eller andre virksomhedspartnere. Vi er centralt placeret i Tørring ved A 13 og har derfor den perfekte beliggenhed i forhold til Vejle, Horsens og Herning og vej 30 (Vestvejen), som er forbindelsesvejen mellem Horsens og Billund/Give-området. Vi har parkering lige ved døren til personbiler, varebiler og til busser.

I vores kursuscenter kan vi tilbyde tre mødelokaler med plads fra 2-150 personer og med de bedste faciliteter til rådighed. Alle lokaler kan opdeles efter behov og er udstyret med standard AV-udstyr, lærred og projekter.

Overnatning i forbindelse med kursus

I forbindelse med dit kursus eller anden erhvervsrelateret event kan vi tilbyde overnatning med forplejning til dig og dine gæster. Ved dagsmøde, aftenmøde, konferencer eller andet arrangement kan vi tilbyde forskellige pakker og aftaler i vores kursuscenter.

Få en aftale og en god oplevelse, når det gælder:

  • Dagsmøde/aftenmøde
  • Kursus og konferencer
  • Konferencer
  • Receptioner, jubilæer og firmafester
  • Samt andre arrangementer

Får mere information om en erhvervsaftale

Står din virksomhed og skal afholde et kursus, møde eller anden event? Ring til Hotel Gudenå på telefon: 22 20 50 80 for mere information om vores kursuscenter, og hør mere vores mødepakker, lokalefaciliteter, overnatningsmuligheder samt priser.

Adresse

Vongevej 41

7160 Tørring

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitJuelsminde