Givskud Zoo - ZOOTOPIA

GIVSKUD ZOO

Foto: Givskud Zoo - ZOOTOPIA
Attraktioner
Zoo'er og dyreparker
Tag på safari i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i egen bil og få det hele med. Gå på opdagelse til fods og mød gorillaer, elefanter og ulve, og slut dagen af med en tur på en af de store legepladser. 
Adresse

Løveparkvej 3

7323 Give

Kontakt

E-mail:info@givskudzoo.dk

Telefon:75730222

Nyd en vildt god dag i GIVSKUD ZOO. Her har I mulighed for at køre på safari i jeres egen bil eller tage med en af GIVSKUD ZOOs safaribusser. Kom helt tæt på dyrene og kør bl.a. ud over den afrikanske savanne, hvor giraffer og zebraer krydser vejen lige foran jer. Fortsæt ind i løvernes territorium og mærk gyset, når de store katte lister rundt lige uden for jeres bil. Tag også en hyggelig gåtur imellem safariturene og mød zoo-dyrene bl.a. edderkopaber, gorillaer og kæmpeoddere. I udvalgte anlæg går I endda helt inde ved dyrene. Gennem hele sæsonen er der fodring og spændende aktiviteter for hele familien.

GIVSKUD ZOO har også Danmarks største dinosaurudstilling. Her er 50 forskellige dinosaurer i naturlig størrelse – lige fra den allerstørste planteæder på omkring 40 meter til den dødsensfarlige kødæder Tyrannosaurus Rex.

I 2019 fejrer GIVSKUD ZOO sit 50 års jubilæum ved at udvide med Europas største anlæg med brillebjørne og det det 9 m høje klatretårn, Skywalk. Derudover er der to helt nye særudstillinger ”Dødens Hytte” og ”PlastikPlaneten”, så parken har fire særudstillinger i alt.

Udover mange spændende dyreoplevelser, byder GIVSKUD ZOO også på leg, hygge og nærvær for store og små. Kig forbi den nordamerikanske tipilejr, hvor børnene kan bage snobrød over bål og vaske guld på ægte guldgravermanér eller besøg dinolejren og istidslejren, hvor sjove og lærerige aktiviteter venter. Familiens yngste kan også boltre sig på parkens legepladser, så kan forældrene også selv slappe af.

Parken ligger tæt på motorvejen mellem Vejle og Herning, kun 20 minutters kørsel fra Billund og Vejle.

Se parkens åbningstider her

Adresse

Løveparkvej 3

7323 Give

Åbningstider

04 Apr 20 / 25 Oct 20

Sidst opdateret af