Fynbogården B&B

Foto: VisitJuelsminde
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Bjerrevej 318, Bjerre

8783 Hornsyld

Website

Facebook

Min intention er at skabe et sted, hvor der er mulighed for at slappe af, nyde livet, hente energi og glæde. En oplevelse af at komme hjem, hvor det bare er enkelt at være.– Henriette Rose Laursen

Gården ligger midt imellem HorsensVejle og Juelsminde i den lille by Bjerre nær Hedensted.

Fynbogården er en bindingsværksgård fra 1770, hvor den blev bygget af tilflyttere fra Fyn. Gården ligger i den lille landsby Bjerre, kun 7 km. syd for Horsens centrum. Navnet Bjerre springer ud af navnet Bjerge, som byen oprindelig hed. Ja selv besøgende nordmænd har været imponerede af områdets kuperede terræn.

Gårdens 28 tdr. land jord er forpagtet ud. Som gæst vil du have rig mulighed for benytte gårdens haver i form af frugthaven med de tre hængekøjer, og den lille terrasse med morgensol, Flagstanghaven med de forskellige siddegrupper, hængekøje og parasoller. Og ikke mindst ”sydhaven”, som har et mere vildt udtryk. Her er der gode muligheder for spille fodbold på den lille bane, nyde liggestolene, grille eller nyde et ”aftenbål” med snobrød, ved det lille bålsted. Denne have har frugtbuske og lidt vinstokke.

Jeg tilbyder overnatning i værelser fra 1 til 8 personer + 2 børn og priser fra 350,- pr nat.

Adresse

Bjerrevej 318, Bjerre

8783 Hornsyld

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitJuelsminde