Sommerhus ved vandet fra Feriepartner Odder Juelsminde

Feriepartner Odder-Juelsminde

Foto: Feriepartner Odder-Juelsminde
Overnatning
Feriehusudlejere
Adresse

Odelsgade 36

7130 Juelsminde

Website

Hjemmeside

En god oplevelse til feriegæster hos Feriepartner Odder-Juelsminde

Feriepartner Odder-Juelsminde udlejer sommerhuse i Juelsminde, As Vig og Pøt Strandby. Vi tilbyder sommerhuse i alle prisklasser – små som store og traditionelt som luksus. I mange af vores sommerhuse er husdyr også velkomne. I højsæsonen udlejer vi fra uge til uge men kommer du uden for sæsonen tilbyder vi også miniferie og 2-personers rabat.

Kendetegnende for området er hvide sandstrande, et maritimt havnemiljø og smuk natur med lange kyststrækninger og skov. Lokalt tilbyder Juelsminde en børnevenlig badestrand, golfbane, minigolfbane, tennis, mange specialbutikker, cafeer, iskiosk, restauranter og en moderne marina, som ligger i forlængelse af byens hovedgade.

Vil du på udflugt ligger Jueslmindehalvøen centralt placeret lige i hjertet af Danmark. Herfra er der ikke langt til øen Endelave, handelsbyerne Horsens, Vejle og Aarhus og sidst men ikke mindst er der kort afstand til Jyllands største attraktioner som LEGOLAND og Djurs Sommerland.

Vi glæder os til at byde jer velkommen og give jer en god oplevelse med vores lokalkontor, lokalkendskab og høje serviceniveau.

Adresse

Odelsgade 36

7130 Juelsminde

Facilities

Feriehusudlejernes Brancheforening

Kapacitet: Huse (330)

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitJuelsminde