Bed and Breakfast - Det hvide Hus

Foto: VisitJuelsminde
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Barrit Langgade 175, Barrit

7150 Barrit

Website

Hjemmeside

Det hvide Hus" er en skøn gammel, istandsat villa bygget i 1914.

Villaen er beliggende i naturskønne, fredfyldte omgivelser i Barrit, med gåafstand til skov og strand.Der er kun 5 minutters kørsel til den hyggelige ferieby Juelsminde.

"Det hvide Hus" har lyse, romantisk, nostalgisk indrettede stuer og værelser, med ialt 12 sovepladser med gode madrasser. Der er endvidere 2 dejlige badeværelse og et stort, lyst køkken med bl.a. opvaskemaskine. Villaen har kabel-tv, DAB-radio, køleskab, fryser, mikroovn, miniovn, ovn, kogeplader, elkedel, kaffemaskine og service til 12 personer.

I det store bryggers er der vaskemaskine og tørretumbler. Der er trådløst internet.

Alle rummene er indrettet i lys, nordisk, nostalgisk stil, og ting og billeder fortæller historien om tiden der var engang.

Sengelinned kan lejes og barneseng kan opstilles.

Stor, dejlig have. Lukket gårdhave med grill. Drivhuset, med havemøbler, må benyttes. Haven må benyttes, med undtagelse af arealet længst mod nord. Der er IKKE adgang til udhusene.

I Juelsminde finder du nogle af Danmarks bedste badestrande, lystbådehavn, Golf, minigolf, Put and Take sø, hyggelige cafe'er, restauranter, og butikker med tøj og brugskunst, dagligvarebutikker, fiskeforretning, slagter, turistinformation med mere.

Afstande: 100 meter til busforbindelse mod Juelsminde, Horsens og Vejle. 50 km. (1 times kørsel) til Legoland og Billund Lufthavn.

Jeg kan ALTID kontaktes pr. mobil, og bor kun 1,5 km. fra "Det hvide hus" Jeg servicerer mine gæster efter behov!

Adresse

Barrit Langgade 175, Barrit

7150 Barrit

Facilities

Barneseng

Tekøkken

Morgenmad kan købes

Kapacitet: Senge (11)

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitJuelsminde