VisitJuelsminde
Hotel Vejlefjord set fra luften

Vejle Fjord - Dramatisk natur og selvforkælelse

Området omkring Stouby ned mod Vejle Fjord tilbyder de perfekte rammer til at genoplade batterierne. Få en eskapistisk oplevelse i den vilde natur og forkæl dig selv på et af Danmarks bedste wellnesshoteller. 

Udforsk den dramatiske kystlinje

På nordsiden af Vejle Fjord ligger den ene skov efter den anden i rolige omgivelser langt fra byens liv. Flere steder er der høje skrænter ned mod kysten og de ofte rustikke strande, der ligger spredt rundt i området med gode bademuligheder. Området egner sig storslået til familieudflugter i naturen og vandreture på de mange betagende og overvældende ruter. 

Find roen i en af Danmarks fedeste skove

Staksrode Skov er en bemærkelsesværdig og smuk skov, der ligger ned til fjorden. Ud mod kysten er der høje skrænter, hvor træerne ligger hulter til bulter ned mod Stenhøj Strand. I skoven er der flere mindre eller mere strabadserende skiltede ruter gennem det smukke landskab. Der er hele tre forskellige muligheder for primitiv overnatning i skoven – blandt andet Danmarks bedst beliggnende shelter! Og så kan du også se resterne af en middelalderborg, som efter sigende har huset... sørøvere. 

Staksrode Skov smukke udsigtspunkter, bjergfald, gravhøje, strand og ruinen af en middelalderborg

Staksrode Skov

Den ultimative forkælelse

Nyd et afslappende spaophold i de fortryllende rammer ved det historiske Hotel Vejlefjord eller gå en tur i den imponerende park, som er åben for alle. 

Hotel Vejlefjord med den historiske kurpark luftfoto

Hotel Vejlefjord

Landsbyerne bag skovene

Nord for fjordens kystnære skove er landskabet præget af landbrug og små charmerende landsbyer. Både Barrit, Stouby og Daugård er livlige byer med lokale ildsjæle og stærkt lokalt sammenhold. Og så venter de store naturoplevelser lige uden for døren.

Fjordens bedste badestrand?

Besøg også disse områder

Tipi ved vandkanten på Kyststien i Snaptun
Færge

Horsens Fjord

Gudenåens Udspring den eneste flod i Danmark
Uldum Mølle

Gudenåen

Juelsminde by med alt i gåafstand
Juelsminde

Juelsminde

Klinter på Hjarnø
Hjarnø

Hjarnø