Kyststien og andre vandreruter

Kan du heller ikke sidde stille i din ferie? Så spænd vandrestøvlerne og oplev både smuk natur og spændende kultur til fods! En tur i det fri med venner og familie eller på egen hånd er den perfekte sunde dag for krop og sind, og vi har vandreruter for enhver smag. 
Kyststien, sporet mellem Snaptun og Juelsminde, byder på 22 kilometers skøn vandring langs kysten - pak madkurven til en heldagstur eller tag den i etaper. 
Leder du efter kortere ture, så prøv hjertestierne i området. De afmærkede motionsruter er for dig, der gerne vil ud at røre kroppen i løb eller i gåtempo gennem by og skov.
I Juelsminde kan du komme på byvandring, hvor tre vandreruter giver dig et unikt indblik i lokalhistorien, mens du nyder skov, kyst og bymidte.
Hornsylds kløverstier byder på frisk luft, motion og historier om lokalområdet. Alle stierne har udgangspunkt ved Hornsyld Idrætscenter. Den korteste er 2,6 kilometer, og den længste 10,2 kilometer, så alle kan finde en passende rute.

Derudover har vi også smukke gåture i områdets parker, vandreture omkring seværdigheder i naturen og afmærkede vandrestier i skove og naturområder.

Klik her for en oversigt over cykel og vandreruter i Hedensted Kommune.

Del denne side

Kyststien mellem Snaptun og Juelsminde

Kyststien mellem Snaptun og Juelsminde

Hjertestier

Hjertestier i Juelsminde-området

Historiske vandreruter i Juelsminde

historiske vandreruter

Kløverstierne

Kløverstierne i Hedensted Kommune

Vandreture på Hærvejen

Vandrevenner på Hærvejen

Fra Kilde til Kær (Tørring/Uldum)

Uldum Kær