Pøt Strandby

Pøt Strandby

Pøt strandby er meget centralt beliggende i forhold til at opleve hele kyststrækningen fra Juelsminde til Horsens. Her er du både tæt på de fantastiske skovområder i den nordlige del og de gode indkøbsmuligheder, strande og den maritime atmosfære i Juelsminde by.

 

Stranden ved Pøt er en dejlig sandstrand, der indbyder til lange gåture, slå smut med sten, bade, lave sandslotte eller sole sig. Stranden ligger i læ, er meget børnevenlig, og er med dens lave vand ideel for de små badegæster. 
Stranden er også et rigtig godt sted for at fiske havørreder hen over sommerhalvåret, og det forlyder, at der kan fanges ret store fisk fra stranden.

Fra Pøt Strandby er du tæt på cykel, gå og køreture til nogle af de dejlige småøer i Kattegat. Du kan fra den charmerende fiske-og færgeby Snaptun tage færgen til både Hjarnø, Endelave og Alrø og opleve deres hyggelige, men også naturdramatiske ø-miljø.

I har også mulighed for at opleve den spændende svenskeskanse i Tønballe skov, som blev opført under svenskekrigen i 1658. Tønballe skov er en mosaik af strandeng, naturskov, græsningsskov og enge, og giver rig mulighed for store naturoplevelser. 

Del denne side

Kort