Efterårsferie i Juelsminde

Foto: Majbritt Magnussen

Find efterårsferiens bedste oplevelser på Juelsmindehalvøen mellem Horsens og Vejle Fjorde, samt området ved Gudenåens Udspring tæt på Tørring i vest samt Hjarnø i øst.
Her får du overblik over områdets begivenheder og events i uge 42. 

Nyhed i Juelsminde til din efterårsferie

Foto: Helle Rosenberg

Populære aktiviteter for børn i efterårsferien

Juelsminde Naturlegepark

Juelsminde Naturlegepark er ikke bare en legeplads – det er et kæmpestort mekka for spil og leg. Her kan du rutsje ned ad et bjerg, spille på multibanerne, dyrke skovfitness, se om du kan klare tarzanbanen eller nyde en is i de hyggelige naturomgivelser.

Barrit Legeunivers

Brænd krudtet af ude eller inde. Gratis adgang til motoriksal, sanserum, boldspil, tarzanbanen i uge 42 åbent mandag til søndag fra 10-16.

Begivenheder i efterårsferien

Klik på billederne for at få efterårsferiens overblik over de lokale og regionale begivenheder i perioden 9. - 18 oktober 2020. Få et geografisk overblik over hvor begivenhederne afholdes og print kalenderen ud.
Husk at du kan også få din personlige kalender ved at tilpasse kalenderens søgning efter geografi, interesser og periode. 

Din lokale kalender

Efterårsferiens oplevelser på Juelsmindehalvøen til Gudenåen.

Din kalender for Kystlandet

Efterårsferiens oplevelser i Kystlandet fra Juelsmindehalvøen til Horsens Fjord og til Odderkysten

Åbne museer i efterårsferien

Glud Museum

Oplev 350 års landsbyhistorie på frilandsmuseet i landsbyen Glud. Besøg Danmarks ældst daterede bondestuehus, deltag i sjove familieaktiviteter, oplev arbejdende værksteder eller se den store udstillingshal med landbrugsredskaber, hestevogne og landhåndværk.

Danmarks Ferguson Museum - Traktormuseum

Oplev verdens største samling af Ferguson-traktorer i idylliske landlige omgivelser. Tag familien med og lær mere om den historiske gamle traktor i mu...

Juelsminde Havnemuseum

Juelsminde Havnemuseum fortæller historien om Juelsminde fra værende et lille fiskerleje over en færgeby med daglig sejlads til Kalundborg til i dag a...

Fængselsmuseet

På Fængselsmuseet i det gamle Horsens Statsfængsel kan du opleve, hvordan det var at være både indsat og ansat i fængselsvæsnet gennem tiden. Museet h...

Uldum Mølle Museum

Efterårsfarver hos det arbejdende møllemuseum fra 1895. Her produceres og sælges fortsat tonsvis af økologisk mel. Så her kan du proviantere mel til e...

Besøg de lokale råvarer og gårdbutikker i Kystlandet

Foto: Uldum Mølle

Tag på øhop fra Snaptun

Hjarnø

Ikke mange steder har du så let adgang til autentisk østemning som på Hjarnø. Hjarnøfærgen sejler mere end 30 gange om dagen på den 5 minutter lange tur fra Snaptun. Besøg Hjarnø som en del af et øhop i Horsens Fjord eller bliv lidt længere og sug til dig af øens oplevelser og historier.

Endelave

Endelave er kendt for de mange vilde kaniner og er udnævnt til 'Årets Ø' i 2020 / 2021. Vi har lavet en guide til øens bedste oplevelser.

Ud på havet

Sejl på eventyr til Hjarnø, Alrø og Endelave

Uge 42 highlights i Kystlandet

Foto: Fængslet

Naturen i mange farver

Skove og naturområder

Vil du gerne opleve unik dansk natur?

Seværdigheder i naturen

I vores område er natur og kultur uløseligt bundet til hinanden.

Ud på havet

Sejl på eventyr til Hjarnø, Alrø og Endelave

Cykeloplevelser

En cykelferie på Juelsminde-halvøen eller langs Gudenåen byder på enestående natur, kulinariske lækkerier, motion og samvær.

Vandreture

Kan du heller ikke sidde stille i din ferie? Så spænd vandrestøvlerne og oplev både smuk natur og spændende kultur til fods!

Wellness midt i skoven

Foto: Hotel Vejlefjord

Populær overnatning i efterårsferien

Sommerhuse tæt på havet

Hotel, kro og vandrehjem

Her finder du en liste over områdets hoteller, kroer og vandrehjem.

Privat Overnatning

Søger du en personlig overnatning i et Bed & Breakfast, pensionat eller bondegårdsferie, så finder du nogle forskellige bud nedenfor.

Juelsminde Strand Camping

Juelsminde Strand Camping ligger formidabelt placeret i første parket til både stranden og den populære havn i feriebyen. Her vil du opleve en hyggeli...

Tørring Camping

Tørring Camping ligger i hjertet af Jylland, midt i byen, men samtidig også midt i skøn natur med Gudenåen løbende langs pladsen. I de idylliske omgiv...

Er du lystfisker? Så guider vi dig til de bedste fiskesteder ved å, sø eller kyst.

Foto: VisitJuelsminde

Oplevelser hele året? Klik her for mere inspiration

Foto: Kystlandet