Feriepartner Odder-Juelsminde

En god oplevelse til feriegæster hos Feriepartner Odder-Juelsminde

Feriepartner Odder-Juelsminde udlejer sommerhuse i Juelsminde, As Vig og Pøt Strandby. Vi tilbyder sommerhuse i alle prisklasser – små som store og traditionelt som luksus. I mange af vores sommerhuse er husdyr også velkomne. I højsæsonen udlejer vi fra uge til uge men kommer du uden for sæsonen tilbyder vi også miniferie og 2-personers rabat.

Kendetegnende for området er hvide sandstrande, et maritimt havnemiljø og smuk natur med lange kyststrækninger og skov. Lokalt tilbyder Juelsminde en børnevenlig badestrand, golfbane, minigolfbane, tennis, mange specialbutikker, cafeer, iskiosk, restauranter og en moderne marina, som ligger i forlængelse af byens hovedgade.

Vil du på udflugt ligger Jueslmindehalvøen centralt placeret lige i hjertet af Danmark. Herfra er der ikke langt til øen Endelave, handelsbyerne Horsens, Vejle og Aarhus og sidst men ikke mindst er der kort afstand til Jyllands største attraktioner som LEGOLAND og Djurs Sommerland.

Vi glæder os til at byde jer velkommen og give jer en god oplevelse med vores lokalkontor, lokalkendskab og høje serviceniveau.

Del denne side

Opdateret af:

VisitJuelsminde turist@visitjuelsminde.dk
 

Kontakt

Adresse

Odelsgade 36
7130 Juelsminde

Telefon

+45 8780 2600

Fakta

  • Kapacitet

    • Kapacitet: Huse (290)
  • Medlem af

    • Feriehusudlejernes Brancheforening

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.011084973812
Latitude : 55.714709166509