Café Alrø

Hos Café Alrø glæder de sig til at give jer en uforglemmelig oplevelse.

Café Alrø byder udover lækkert mad også på en 12 hullers krolfbane og mormors isbod på gårdspladsen er klar med desserten eller blot en lille krølle på dagens udflugt.

Højbænke og dejlige terasser er det første man møder ved indkørslen til Cafe Alrø, og her kan man nyde de landskendte Tarteletter.

Køkkenet byder bl.a. på tapas , kaffe og hjemmebagt kage, endvidere kan du få en uforglemmelig oplevelse ved ugens menu, se hjemmesiden - bordbestilling nødvendigt.  Der vil også blive tændt op for den store grill hen over sommeren.

Cafe Alrø har en høj pasion for hjemmelavet mad og friske råvarer, det er en stor del af den uforglemmelige oplevelse. Besøg Cafe Alrø på en dejlig forårsdag / sommerdag og oplev at naturen er nærværende, lærkerne synger om kap med solen, de nysåede marker lyser med smukke grønne farver,  ved sommertid bølger kornet i takt med de blide vinde fra syd, vandet og den friske luft byder velkommen til sejlbåde, som glider lystigt forbi alt imens man nyder en dejlig tartelet eller en af de andre lækre retter i gårdspladsen på Cafe Alrø.

Blomster og antikke ting er med til at skabe en stund, hvor tiden for et øjeblik står stille, Cafe Alrø er stedet hvor man føler sig godt tilpas, her er tid til en sludder med Hanne og Lene, som ejere af Cafe Alrø vil vi gøre alt for at skabe en hyggelig atmosfære og  en stemning som er uforglemmelig. 

Cafe Alrø har investeret i en hjertestarter som hænger i gårdspladsen, vores ønske er at man som gæst på Cafe Alrø kan få hjælp hvis uheldet er ude, det kan nævnes at vi også har førstehjælpskursus. 

På Cafe Alrø kan man holde private fester, der vil blive dækket smukt op og Cafe Alrø vil gøre sit til at det bliver en uforglemmelig oplevelse.

Tema fester, mad ud af huset er også en mulighed, ring eller kig ind på vores hjemmeside, det kan anbefales at man bestiller bord i god tid. 

Cafe Alrø vil byde på kunst, musik oplevelser. Vi vil samarbejde med flere kunstner i sæsonen, som gæst vil man kunne opleve udendørs kunst, hvor der er arbejdet med glas, sten, keramik, blandet kunst.

Se Cafe Alrøs hjemmeside for åbningstider eller ring på 22110338

Del denne side

Opdateret af:

VisitOdder info@visitodder.dk
 

Kontakt

Adresse

Alrøvej 398
8300 Odder

Telefon

+45 22110338

Fakta

  • Prisniveau

    • Hovedret: DKK 150 - 250

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.043498999
Latitude : 55.848643